header

Breman Schoorsteentechniek

Al 30 jaar specialistisch maatwerk op het gebied van rookgasafvoer, ventilatie en schoorstenen

Breman Schoorsteentechniek (voorheen Breman IJsselmuiden) is al meer dan 30 jaar specialist op het gebied van prefab schoorstenen, rookgasafvoersystemen en ventilatiesystemen. Onze kwaliteitsproducten worden volledig naar wens ontworpen zodat ze perfect aansluiten op de woning, het appartementencomplex of het utiliteitsgebouw.

Een puur Nederlands product

Alle producten die hier gemaakt worden zijn een puur Nederlands product. Breman Schoorsteentechniek werkt volgens de LEAN en LEArN principes. Dit betekend dat alle bedrijfsprocessen telkens opnieuw langs die meetlat worden gelegd om zodoende steeds te verbeteren en daarmee zoveel mogelijk klantwaarde toe te voegen. Onze vakmensen beschikken over een perfect geoutilleerd werkcentrum. Gekoppeld aan hun specialistische kennis en enthousiasme resulteert dat in prachtige doordachte producten. Desgewenst monteren wij onze producten, natuurlijk met garantie op een veilige (VCA) uitvoering.

Verbindend en coördinerend

Wij zijn gewend om als verbindende en coördinerende factor binnen projecten actief te zijn. Wij werken graag samen met alle mogelijke opdrachtgevers zodat voorbereiding en uitvoering vloeiend in elkaar overlopen. Dat is handig voor u, omdat er slechts één aanspreekpunt is. Bovendien profiteert u met zo’n teamverband van een slimme bundeling van kennis en ervaring. Onze afdeling werkvoorbereiding werkt uw project diepgaand uit en giet ze in de juiste vorm (2D of Revit/3D). Als u wilt heeft u er geen omkijken naar.

Inspectie en advies

Als gerenommeerd “kennis bedrijf” bevatten renovatieprojecten  voor ons geen geheimen. Wij kennen alle ins en outs. Bent u op zoek naar een partij die een onafhankelijke inspectie op uw complex kan uitvoeren, dan brengen wij uw project volledig “in beeld” en benoemen mogelijkheden en onmogelijkheden in een helder verslag. Op basis hiervan kunt u zelf heldere keuzes maken die los staan van het feit of Breman Schoorsteentechniek daar dan nog een aanvullende rol in vervuld.

Onderdeel van de Breman Installatiegroep

Breman Schoorsteentechniek is onderdeel van de de Breman Installatiegroep. De Breman Installatiegroep is met een totale omzet van ruim € 220 miljoen één van de grootste spelers in de installatiebranche. De Breman Installatiegroep telt 36 bedrijven waar ongeveer 1700 medewerkers werkzaam zijn. De bedrijven zijn gespecialiseerd in onder meer het aanleggen van werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties en bitumineuze dakbedekkingen in zowel de woningbouw- als de utiliteitsmarkt. Daarnaast is Breman een belangrijke speler in de service- en onderhoudsmarkt voor woningen. Wilt u meer weten over onze historie klik dan www.breman.nl

Een lezing over rookgasafvoertechniek?

Wilt u meer weten over wat wel en niet kan/mag , we kunnen ook bij ú langs komen om er alles over te vertellen. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.