header inspectie en advies

Renovatie-advies

Een rookgasafvoerkanaal gaat in de regel één ketelleven mee. Bij het vervangen van CV-toestellen is het daarom noodzakelijk om de huidige rookgasafvoer- en luchttoevoersystemen aan te passen aan de nieuwe omstandigheden.

Advies

Wij kunnen u, op basis van een aantal door u aan te leveren basisgegevens, voorzien van een advies. Met dit advies kunt u zelf de keuze maken voor de uitvoeringsvorm en materialen. Wat u ook kiest: wij kunnen uw project van A tot Z begeleiden. Een goede tip is om de rookgasafvoer-vervangingskosten op te nemen in uw meerjarenonderhoudsplanning (MOP).

Wetgeving is leidraad

In onze werkwijze volgen wij de voor rookgasafvoerkanalen wettelijk vastgelegde NEN-publicaties die praktisch zijn uitgewerkt in NPR bladen (Nederlandse Praktijk Richtlijnen). Hierin staat o.a. dat bij het vervangen van een cv-toestel ook het rookgasafvoersysteem vervangen moeten worden.

Veiligheid bij rookgassen

Veiligheid staat voorop. Wij adviseren u indien mogelijk te kiezen voor rookgasafvoersystemen die lucht-omspoeld zijn. Hierdoor kunnen rookgassen bij lekkage nooit rechtstreeks in de schacht of leefruimte terecht komen. Een veilig systeem waar u weer jaren op kunt vertrouwen. Lees meer over onze visie over veiligheid en rookgasafvoertechniek in onze nieuwsbrief hierover.

Onze renovatie-oplossingen

Waar we voor staan

Eigen fabricage

Ruim 30 jaar ervaring in ontwerp en productie van schoorstenen en rookgasafvoersystemen in eigen fabriek en voor elk design. Een puur Nederlands product.

Lid van ROGAFA

Beugelvoorschrift ontwikkeld voor een veilige rookgasafvoer voor gasgestookte toestellen

Veiligheid

Hoogste kwaliteits- en veiligheidsniveau van onze producten voor een veilig rookgasafvoersysteem

CE-markering

Al onze producten voldoen aan CE-markering (Europees en Nederlands wettelijk verplichte)

Lid van NEN-norm commissies

Meedenken aan ontwikkeling van bestaande en nieuwe NEN-normen en NPR-richtlijnen

LEAN werken

Minder verspilling in het proces voor kostenbesparing en tevredener klanten